:: leffoista & kirjoista

LEFFOISTA :: top 3; Fight Club, Moulin Rouge, About A Boy

  1. Mitä elokuviin tulee, en ole minkään tietyn tyylin vanki, vaan tykkään katsoa hyvinkin erilaisia pätkiä. Joskus tekee mieli katsoa jotain tummaa ja masentavaa, välillä jotain aivan päätöntä diipadaapa-hömppää (juuri sellaista, jota ei jälkeenpäin edes kehtaa myöntää katsoneensa!)
  2. Yleisesti ottaen, mitä tummempi ja kierompi pätkä, sitä enemmän siitä pidän — ja varsinkin sellaiset leffat, jotka pakottavat käyttämään noita väsyneitä aivonystyröitä, ovat täynnä yllättäviä juonenkäänteitä sekä mielenkiintoisia hahmoja (tai erittäin laadukasta silmänruokaa ♥) ja jotka ihan oikeasti pistävät miettimään, ovat suuressa suosiossa. Ei sillä ettenkö rakastaisi noita klassisia plot-free actionpamauksia, joissa aseiden annetaan hoitaa puhuminen  – kyllä, jumaloin minä niitäkin aina silloin tällöin 😀
  3. Se on pakko sanoa vielä, että näyttelijöiden suhteen olen välillä liiankin fanaattinen eli jos elokuvassa on joku, jota en voi sietää, jätän leffan väliin tai inhoan jo ihan periaatteesta tämän henkilöhahmoa ja vingun läpi elokuvan joka kerta tyypin ilmestyessä ruutuun. Sama pätee tietenkin myös toisinpäin…

KIRJOISTA :: top 3; Fight Club, About A boy, The Client

  1. Mainittakoon, että en ole ikinä lukenut esimerkiksi Agatha Christien teoksia, vaikka hyllyssäni on niitä muutama kappale… pyrin lukemaan ainakin yhden heti kun lukemiselle on enemmän aikaa!
  2. Suurin salainen paheeni Guilty Pleasure -kategoriassa on ehdottomasti Nora Roberts enkä häpeä myöntää sitä (paitsi välillä ihan vähän!
  3. Suosikkikirjailijoihini kuuluu mm. Chuck Palahniuk, Nicholas Evans, Nora Roberts sekä Stieg Larsson… toki monia muitakin löytyy.
Mainokset